Diumenge, 5 de febrer de 2023Castellano  


El Ojo de Polisemo, una trobada de traducció literària
12/4/2012


La Universitat Pompeu Fabra i ACE Traductores organitzen els dies 10, 11 i 12 de maig la IV edició de El Ojo de Polisemo, una trobada universitària-professional de traducció literària que enguany tindrà com a fil conductor la visibilitat del traductor en la crítica de traduccions en els mitjans de comunicació.

Aquesta IV edició de El Ojo de Polisemo se celebra a Barcelona com a continuïtat d'un procés de col·laboració iniciat fa tres anys entre els professionals de la traducció i els professionals de l'ensenyament de la traducció i, sobretot, amb els estudiants de les nostres facultats i màsters. Al llarg de tres jornades es debatrà àmpliament, s'intercanviaran opinions i coneixements en una trobada estimulant que uneix el rigor intel·lectual i la discussió oberta d'aspectes pragmàtics de la professió.

L'eix de les jornades serà la visibilitat del traductor i de la seva llengua en la crítica de la literatura traduïda que apareix a la premsa i als programes de llibres de la ràdio i la televisió. Entre tots es tractarà d'establir les bases de com s'hauria d'abordar aquesta crítica.

Programa complet.

Formulari d'inscripció (fins al 30 d'abril)


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2