Dimecres, 1 de febrer de 2023Castellano  


Ediciones Nuevos Rumbos presenta les seves novetats
17/4/2012Joquín Callabed, Carlos Manzano, Javier Aguirre, José María Pérez Collados (Foto:Carme Esteve)
 
L’editorial Nuevos Rumbos, creada pels germans María, Luis i José María Pérez Collados, va presentar el seu fons de poesia i narrativa a l’ACEC. Van participar a l’acte, moderat per Joquín Callabed, alguns dels autors que publiquen en aquesta editorial com Carlos Manzano, Javier Aguirre, Olga Bernad i el propi editor José María Pérez Collados.

Nuevos Rumbos publica entre tres i sis títols nous l’any, distribuïts en tres col·leccions: Opera Prima, que edita la primera obra d’un autor pel qual aposten; Recuperaciones, destinada a recuperar autors oblidats, o a traduir al castellà novel·listes o poetes que pertanyen a petites cultures les llengües de les quals, minoritàries, no han permès a aquests creadors tenir un abast més llunyà; i Fuera de Serie, destinada a recollir aquelles obres que no caben en el format de les dues col·leccions anteriors.

Entre els llibres que van presentar a l’ACEC hi havia Lo que fue de nosotros, de Carlos Manzano; Desertores de Dios, de Javier Aguirre; Diaro de invierno, de María Pérez Collado; Suegras. Retratos breves del gran enemigo, de diferents autors, entre ells Olga Bernad; i Campodelagua y fragmentos de Los hijos de Jonàs, del desaparegut Avelino Hernández.

Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2