Dissabte, 4 de febrer de 2023Castellano  


'El quinto espejo', de Francisco Zaragoza Esbrí
22/5/2012(Foto:)
 

L'ACEC va presentar la nova novel·la de Francisco Zaragoza Esbrí, El quinto espejo (editorial Hipálage), en un acte que va comptar amb la participació de Lluís Martí, que va parlar de l'obra i de la trajectòria del seu autor.

L'argument d'El quinto espejo condueix el lector a través dels territoris conquerits pel III Reich. Els països de l'Europa Central, la vella França i tota la cornisa del Nord d'Àfrica es converteixen en el marc natural d'una trama orquestrada a cavall de la Segona Guerra Mundial i de l'actual Europa Comunitària. Tres robatoris a Barcelona i als seus voltants, el maig de 2008, i que aparentment no guarden cap relació, són el detonant d'una història trepidant que es remunta en els seus orígens a la coneguda com a 'Nit dels vidres trencats', en la incipient Alemanya nazi de 1939.

Francisco Zaragoza Esbrí (Barcelona, 1948) és enginyer tècnic industrial químic de formació. Escriu la seva primera novel·la, El otro foco de la hipérbola, l'any 1997. La seva segona obra, Un futuro en el pasado, va ser seleccionada entre les 10 novel•les finalistes del Premi Planeta de l'any 2004, resistint fins a l'última votació. El 'plaer d'escriure' es transforma a poc a poc en una autèntica 'passió per novel·lar'. També ha publicat: Reencuentro, El murmullo de las aguas bravas, La génesis de los dioses menores i La leyenda de las calaveras de cristal.Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2