Dimecres, 8 de febrer de 2023Castellano  


L’ACEC, CEDRO i el Gremi d’Editors convoquen el Premi de Traducció Ángel Crespo
1/6/2012


El Premi de Traducció Ángel Crespo, convocat per l’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya, el Centro Español de Derechos Reprográficos i el Gremi d’Editors de Catalunya, arriba a la seva quinzena edició amb  alguns canvis a les seves bases.

A partir d'ara, cada any s'atorgarà aquest premi a la traducció al castellà, no publicada amb anterioritat, d'una obra literària (poesia, narrativa, teatre o assaig) editada a Catalunya durant l'any anterior al de la convocatòria del mateix. De manera excepcional, però, en la convocatòria d'enguany (2012) hi podrà optar tota traducció al castellà d'una obra literària (poesia, narrativa, teatre o assaig) publicada per primera vegada i editada a Catalunya, entre l'1 de gener de 2010 i el 31 de desembre de 2011. La llengua de partida de la traducció podrà ser qualsevol de les llengües següents: alemany, anglès, català, francès, gallec, italià i portuguès. El termini de presentació de la convocatòria finalitza el 15 d'octubre de 2012.

El guardó, dotat amb 6.000 euros, ret homenatge a la figura del gran traductor, poeta i humanista Ángel Crespo (Ciudad Real, 1926 – Barcelona, 1995) i està reconegut com un dels certàmens més prestigiosos del món de la traducció a Espanya per l’alt nivell cada any de les obres candidates.

Consulteu les bases.


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2