Dissabte, 4 de febrer de 2023Castellano  


Isabel Franc, Premi Terenci Moix de Narrativa Gai i Lèsbica
11/6/2012Isabel Franc va participar a les Jornades de Literatura Gai i Lèsbica, orgnitzades per l'ACEC i la Fundació Arena (Foto:Carme Esteve)
 
L'escriptora Isabel Franc ha gunyat el VII Premi Terenci Moix de Narrativa Gai i Lèsbica, amb la novel·la Elogio del Happy End. El guardó està convocat per la Fundació Arena i té una dotació de 6.000 euros. El lliurament del premi tindrà lloc a la sala Arena el proper 27 de juny.

Franc va presentar l'obra guanyadora sota el pseudònim de Sabba Druche. A Elogio del Happy End, escollida per un jurat presidit per Lluís Maria Todó, "hi ha personatges de totes les edats amb diferents situacions de vida, però que m'han permès realitzar reflexions sobre les relacions humanes, la importància de l'amistat, l'amistat versus la parella, etcètera", segons explica la mateixa autora. L'editorial Egales publicarà el llibre la propera tardor. El finalista del premi ha estat Raúl Ansola, amb La vida real.

La Fundació Arena, amb qui l'ACEC va organitzar el passat mes de gener les Jornades de Literatura Gai i Lèsbica, convoca anualment des del 2005 el Premi Terenci Moix amb l’objectiu de contribuir, a través de la literatura, a divulgar la realitat de la comunitat gai y lèsbica i sensibilitzar la societat sobre la necessitat d’eradicar qualsevol forma de discriminació envers aquesta comunitat. La Fundació Arena ha obert la convocatòria del 2012.


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2