Dilluns, 4 de març de 2024Castellano  


La poesia uruguaiana recent
13/6/2012(Foto:)
 
L'editorial Verbum ha publicat el llibre Austero desorden. Voces de la poesía uruguaya reciente, una antologia editada per Mª José Bragado i Valentina Litvan, en què figuren, entre molts altres autors, les escriptores sòcies de l'ACEC Cristina Peri Rossi i Teresa Shaw.

Austero desorden és una selecció poètica que abraça la producció de diversos autors i autores en els últims 25 anys a l'Uruguai (1985-2010). El propòsit d'aquesta obra, segons Bruña, "és donar a conèixer la riquesa poètica d'aquest país a Espanya".

Valentina Litvan. Nascuda a Barcelona, encara que d'ascendència uruguaiana, es va llicenciar en Filologia Espanyola a la Universitat de Barcelona. És autora d'una tesi sobre Susana Soca. Va formar part del consell de redacció de la famosa i ja desapareguda revista Lateral. Actualment és professora a la Universitat de París VIII.

María José Bruña Bragado (Zamora). És doctora en Literatura Hispanoamericana per la Universitat de Salamanca. Ha realitzat tasques d'investigació i docència a Brown University (Providence, Rhode Island, Estats Units), a la Universidad de la República (Montevideo, l'Uruguai), a la Université Saint-Denis-Paris VIII i a la University of Pennsylvania (Filadèlfia, Estats Units). Actualment és professora a la Universitat de París VIII. 


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2