Dijous, 2 de febrer de 2023Castellano  


L'ACEC presenta els dos últims llibres de Noni Benegas
21/6/2012Concha García, Noni Benegas, Marta Pessarrodona (Foto:Carme Esteve)
 
L'escriptora Noni Benegas, acompanyada per Marta Pessarrodona, Rosa Lentini i Concha García, va presentar a l'ACEC els seus dos darrers llibres: Animales sagrados i Lugar vertical (Igitur).

Lugar vertical va rebre el premi de poesia Rubén Darío, Ciutat de Palma 2011; i Animales sagrados, el Vila de Martorell 2011, el jurat del qual va ressaltar la ironia del títol que fa referència als membres de la família i, en especial, al que s'amaga darrere la suposada felicitat de les fotos en què apareixen units pels llaços que no són molt diferents dels que uneixen els grups d'objectes en les natures mortes del pintor Giorgio Morandi.

Noni Benegas, nascuda a Buenos Aires i resident a Madrid, comparteix les dues nacionalitats i representa un d'aquells ponts sempre oberts entre les dues ribes. És autora de set poemaris guardonats amb premis com l'Esquío o el Miguel Hernández, entre d'altres. Una compilació bilingüe de la seva poesia: Burning Cartography, apareix el 2007 a Austin (Texas) i es reedita el 2011. Alguns dels seus poemes s'han traduït a l'anglès, al francès i a l'italià.


Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2