Divendres, 27 de gener de 2023Castellano  


L'Estat inclou 5 milions als pressupostos per compensar la còpia privada
14/7/2012(Foto:)
 
Els pressupostos generals de l’Estat per l’any 2012, aprovats al Congrés dels Diputats el passat 29 de juny, inclouen una partida per abonar la compensació per còpia privada als titulars de drets. Aquesta compensació és la font principal de recaptació que CEDRO du a terme per als autors i editors que representa.

La quantitat que estableixen els pressupostos és de cinc milions d’euros per a totes les categories de titulars d’obres de text, àudio i vídeo (autors, editors, productors i artistes). El 2011, per aquest concepte, es van recaptar al voltant de 70 milions d’euros, dels quals més de 19 van correspondre als autors i editors representats per CEDRO. Encara es desconeix, però, l’import que correspon  a cada tipus de titular, ja que està pendent la publicació del reglament que desenvolupa el sistema.

Tal com va acordar la junta directiva de CEDRO en la seva reunió del passat 27 de juny, l’entitat continuarà prestant a autors i editors tots els serveis que fins ara els facilitava, adequant-los a la situació pressupostària actual.


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2