Dissabte, 4 de febrer de 2023Castellano  


Mar Pavón, premiada als Estats Units
7/9/2012(Foto:)
 

El llibre Zaira and the dolphins, la versió anglesa de La Zaira i els dofins, ha estat guardonat amb la medalla de bronze dels premis Living Now Book Awards en la categoria de llibres il·lustrats infantils. L’obra està escrita per Mar Pavón, sòcia de l’ACEC, i compta amb les il·lustracions de la xinesa Cha Coco.

Els guardons Living Now Book Awards premien la innovació i la creativitat dels llibres que són susceptibles de millorar la qualitat de vida de les persones, ja sigui des d’àmbits com la cuina i les relacions de parella o l’esport i l’educació dels fills. Els premis estan oberts a tots els llibres escrits en anglès que es distribueixin, com a mínim, als Estats Units.

En el cas de Zaira and the dolphins, la història narra les aventures d’una jove amb molta imaginació, que rep l’ajuda d’una fada per fer realitat els seus desitjos: que els seus amics dofins no desapareguin de la font de la plaça del poble. El llibre és una porta oberta a la il·lusió de petits i grans, ja que no només dóna ales a la màgia pròpia de la infantesa, sinó que també apel·la als somnis dels adults.

   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2