Dimecres, 1 de febrer de 2023Castellano  


IFRRO sol·licita al govern espanyol que garanteixi un sistema just de protecció dels drets d’autors i editors
6/11/2012(Foto:)
 

IFRRO –la federació internacional de societats de gestió a la qual pertany CEDRO– acaba de sol·licitar al govern espanyol que garanteixi als autors i editors un sistema just de protecció dels drets d’autor per la reutilització mitjançant fotocòpia i digitalització de llibres i altres publicacions.

En el comunicat, aprovat en l’assemblea general d’IFRRO, reunida a Buenos Aires el passat 25 d’octubre, s’expressa una gran preocupació per la situació dels drets de propietat intel·lectual a l’Estat espanyol, ja que els autors i editors han perdut pràcticament el 100% dels ingressos que rebien de la gestió que duia a terme CEDRO.

IFRRO considera que és necessari que la normativa espanyola estableixi un sistema just que permeti als autors i editors rebre una remuneració adequada per l’explotació secundària de les seves obres mitjançant la compensació per còpia privada, per prèstec públic en biblioteques i per llicències que hauria d’obtenir l’ensenyament reglat per reproduir continguts de llibres i altres publicacions.

Per altra banda, l’assemblea d’IFRRO ha escollit l’alemany Rainier Just, de VG Wort, com a president de la Federació per als propers dos anys. Just sustitueix en el càrrec Magdalena Vinent, directora general de CEDRO, que ha ocupat la presidència d’aquesta institució durant dues legislatures.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2