Dijous, 2 de febrer de 2023Castellano  


La igualtat de gènere en la cultura, a debat
26/11/2012(Foto:)
 

L’associació Clásicas y Modernas, que promou la igualtat de gènere en l’àmbit de la cultura, ja té a punt el programa d’activitats del tercer cicle Mujeres y Cultura: el debate pendiente 3. En aquesta ocasió, el simposi estarà enfocat en representacions artístiques i culturals que mostrin les pròpies experiències viscudes per dones, ja sigui a partir d’autobiografies, de la memòria històrica, de la sexualitat o de la maternitat. Els actes, a més, es desdoblaran entre Barcelona (del 3 al 5 de desembre) i Madrid (del 10 al 13 del mateix mes).

En el cas de la capital catalana, les conferències tindran lloc al Col·legi de Periodistes i a la Casa Elizalde, i comptaran amb la participació de Rosa Regàs, Cristina Fernández Cubas, Laura Freixas, Isabel Segura, Mireia Ros, Anna Caballé, Najat el Hachmi, Victoria Combalía i Mari Ángeles Cabré.
Totes elles posaran sobre la taula, des de diferents perspectives, “com és que encara no s’ha aconseguit la igualtat de gènere, quan en teoria es tracta d’un objectiu col·lectiu com a societat”. Al seu entendre, “les pràctiques artístiques i culturals tenen una responsabilitat enorme en el procés de canvi del paradigma patriarcal” i, per això, consideren que el cicle Mujeres y Cultura és una “crida conjunta a la reflexió”.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2