Dimecres, 21 de febrer de 2024Castellano  


L’ACEC organitza una jornada per millorar la difusió de continguts literaris a Internet
14/1/2013(Foto:)
 

Els socis de l’ACEC estan convocats, el proper dimecres 23 de gener, a una reunió informativa sobre la difusió de continguts literaris a Internet. L’acte serà a les 19 hores a l’Aula dels Escriptors de l’Ateneu Barcelonès i, entre altres coses, servirà per compartir coneixements tècnics (sistemes d’edició, estructura de la informació, connectivitat entre sistemes i xarxes...) i de màrqueting (visites, seguidors, difusió...) sobre el fenomen creixent de les xarxes socials (webs, blocs, Facebook, Twitter, LinkedIn...).

L’objectiu és que la trobada sigui una sessió de treball, en la qual els assistents tinguin accés a la xarxa per comentar exemples concrets. Tot respectant la informació confidencial de cadascú, la reunió vol ser un punt d’intercanvi d’experiències que permeti millorar l’eficiència de cada associat de l’ACEC a Internet.

Tot i que inicialment està planificada per a un sol dia, si els assistents ho consideren oportú, la reunió podria repetir-se cada cert temps. L’assistència, això sí, està reservada als socis de l’ACEC, que han de confirmar prèviament la seva presència enviant un correu electrònic a info@acec.cat, en el qual també podran especificar si volen que la jornada tracti algun tema en concret.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2