Dimecres, 21 de febrer de 2024Castellano  


La trobada de promoció digital permet compartir experiències
24/1/2013(Foto:)
 
Una vintena de socis i sòcies de l’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya van participar ahir, dimecres 23 de gener, en la primera reunió interna per abordar estratègies de promoció literària en l’entorn 2.0. La trobada tenia com a objectiu compartir experiències i la bona resposta i interès dels participants va animar als convocants i els assistents a donar-li continuïtat de manera periòdica.

La reunió va estar coordinada per Ricardo Fernández i Maria Cinta Montagut. Durant la trobada es van abordar com les diferents eines 2.0 poden constituir un suport en la difusió de creació i continguts literaris. Es van repassar les principals xarxes (facebook, twitter, linkedin, blogs i mailings) i quines són les millors estratègies dels escriptors per a donar a conèixer les seves obres i reflexions en cadascuna d’elles. La utilització dels diferents sistemes, programes o navegadors van centrar bona part del diàleg entre els assistents.

“Poden les xarxes arribar a ser un element que tradueixi en major difusió o vendes d’un llibre?”. Entorn aquesta pregunta exposada per un dels assistents es va generar un interessant intercanvi d’experiències entre els participants, així com d’altres casos del món editorial. 

Entre les conclusions que va generar la trobada, la principal –en la qual van coincidir diferents veus– va ser que els escriptors abans d’utilitzar les eines que aporta l’entorn 2.0 necessiten preguntar-se què n’esperen d’elles i quin temps hi poden dedicar al seu manteniment. El bon resultat de la trobada i l’interès dels participants per rebre assessorament o conèixer altres expèriències va permetre que Fernández i Montagut anunciessin una segona trobada per als propers mesos, que serà anunciada degudament.


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2