Dimecres, 21 de febrer de 2024Castellano  


CEDRO anima els autors a estar presents a la pròxima Liber
10/7/2013(Foto: RTVE)
 

El Centro Español de Derechos Reprográficos (CEDRO) ha enviat un missatge públic als escriptors en què se’ls anima a estar presents a la pròxima edició de Liber, que se celebrarà del 2 al 6 d’octubre a Madrid. L’entitat de gestió de drets d’autor considera que la Feria Internacional del Libro és un bon aparador per promoure la literatura, apropar-se als lectors i buscar noves oportunitats de negoci amb les exportacions a altres mercats.

Precisament, aquesta 31a edició comptarà amb una gran representació internacional: Xile serà el país convidat i, a més, hi haurà més editors i agents literaris externs que mai. El saló vol aprofitar que és l’únic de parla hispana de tota Europa per consolidar-se com un focus d’atracció per al gran públic. És per això que Liber incorporarà un pavelló obert a tots els ciutadans en el qual s’hi celebraran presentacions, trobades i debats amb els escriptors com a grans protagonistes.

Altres de les innovacions d’aquest any seran la creació d’un nou fòrum amb figures literàries d’àmbit mundial, d’una gala de premis amb diverses categories, i d’un Córner Digital dedicat a les noves tecnologies. El capítol de novetats el tanca el nou emplaçament de la fira, que es trasllada al recinte de la Casa de Campo per estar més a prop del centre de Madrid.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2