Divendres, 27 de gener de 2023Castellano  


“Podem trobar la poesia al tombar la cantonada”
17/7/2013(Foto: Carme Esteve i Pla)
 

El 17 d’abril de 2013, Santiago Montobbio, soci de l’ACEC, va ser entrevistat per Tamara Atienzar i Anna Asencio a la ràdio de la Universitat Autònoma de Barcelona. Tamara Atienzar ja havia entrevistat el poeta per Ràdio Sant Cugat, amb motiu de la presentació de La poesía es un fondo de agua marina a l’Espai Lluís Ribas, i la lectura que es va donar allà del text El Mar, la poesía y la pintura.

En aquesta entrevista a la ràdio de la UAB, l’escriptor respon a qüestions essencials com ara què representa per ell l’obra que trencava 20 anys de silenci creatiu (La poesía es un fondo de agua marina), la sensació que tenia al veure que trencava aquell silenci, el perquè començava a transformar –com succeeix en molts dels seus poemes– elements quotidians en poesia i, a més d'en aquests elements de la realitat, en què s’inspira normalment quan escriu.

A l’escriptor se li pregunta també pels records que li vénen a l’escoltar versos d’un dels seus poemes preferits, el sonet Enrique Banchs de Borges, i es convida els oients a anar a la presentació del seu nou llibre, Los soles por las noches esparcidos, que va tenir lloc a l’Ateneu Barcelonès el passat 19 de juny.

Entrevista íntegra   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2