Dijous, 8 de juny de 2023Castellano  


Marina Oroza en el Laberinto de Ariadna
RFE20/10/2014(Foto:RFE)
 

El 17 d'octubre la tertúlia poètica del Laberinto de Ariadna va rebre a Marina Oroza, artista polifacètica, escriptora, poeta, actriu i performer, que va ser presentada per Esther Zarraluki a l'Aula dels Escriptors de ACEC.

En l'obra poètica de Oroza es destaca la importància de l'oralitat, de la paraula, de la seva cadència i dels silencis que la potencien, sobre uns textos dels quals es van remarcar la seva força i misticisme. En la seva condició de rapsode i performer, l'autora dóna una vida especial a aquests textos, sobrepassant a la paraula escrita, quan els interpreta enfront del públic. Presentadora i presentada van establir un profitós diàleg que va recórrer la seva obra i els contextos de la mateixa, en el qual van intervenir els assistents en un animat col.loqui, mentre Marina Oroza anava recitant poemes dels seus llibres, fins a finalitzar amb la lectura del seu últim poemari encara inèdit.

La seva obra publicada és: Pulso de Vientos (1997), Así quiero morir un dia (2005) i La chimenea de Duchamp(2013), i en el seu web: http://marinaoroza.com/ podem escoltar-la  i veure-la, recitant i interpretant els seus performances.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2