Dijous, 23 de maig de 2024Castellano  


CEDRO en el LIBER 2015. Madrid 7, 8 i 9 d'octubre
acec5/10/2015(Foto:liber)
 

CEDRO: LIBER 2015
El proper octubre tindrà lloc a Madrid la 33ª edició de la Fira Internacional del Llibre (LIBER 2015), en la qual CEDRO participarà amb un stand que posarà a la disposició dels seus socis, amb una sèrie de serveis, com a espais de reunió i informació sobre propietat intel·lectual. Aquesta fira està promoguda per la FGEE.

En IFEMA, Avenida Partenón, 5, Madrid
Dies 7, 8 i 9 d'octubre de 2015
Horari: de 10:00 a 19:00 hores

CEDRO-LIBER 2015
7 d'octubre de 12 a 12,20 hores
AsoCEDRO, l'oficina virtual per als editors
Susana Checa, responsable del Departament de Socis i Estratègia explicarà en LÍBER «AsoCEDRO, l'oficina virtual per als editors».
AsoCEDRO és el portal en el qual els socis de CEDRO poden actualitzar de forma constant i precisa la informació bibliogràfica sobre les seves obres. L'encarregada d'explicar-la serà Susana Checa, responsable del Departament de Socis i Estratègia

CEDRO-LIBER 2015
8 d'octubre a les 11 hores
L'impacte del mercat únic digital europeu en el sector editorial
CEDRO analitzarà en la 33ª edició de LIBER el «Impacte del mercat únic digital europeu en el model de negoci del sector editorial».
Jornada professional que tindrà lloc en el pavelló 14 de IFEMA, a partir de les 11.00 hores. Moderats per Javier Celaya, director de Dosdoce.com, aquesta taula rodona reunirà a Olav Stokkmo, director executiu de IFRRO; Santos Palazzi, director de Mass Market d'Editorial Planeta i José Luis Zimmermann, director general de l'Associació Espanyola d'Economia Digital (Adigital).

CEDRO-LIBER 2015
8 d'octubre de 13 a 13,30 hores
Tendències de pagament per ús per als continguts editorials
Laura Ceballos presentarà en LÍBER «conlicencia.com: “Paga pel que llegeixes - Tendències en micropagaments, fragmentació dels continguts, etc.”». Laura Ceballos presentarà conlicencia.com, la plataforma per a l'obtenció de llicències de pagament per ús. Es tracta d'un portal dedicat a la de venda en línia de llicències de continguts de llibres, revistes i periòdics en espanyol i altres llengües.

CEDRO-LIBER 2015
9 d'octubre a les 10,30 hores
La col·laboració dels editors i dels autors en la protecció dels Drets de Propietat Intel·lectual
El cap del Departament Jurídic, Javier Díaz de Olarte, representarà a CEDRO en la taula «La col·laboració dels editors i dels autors en la protecció dels Drets de Propietat Intel·lectual», organitzada per VEGAP.
Al costat de Díaz de Olarte s'asseuran Beatriz Panadés, directora adjunta de VEGAP; Carlos Guervós, director general de Propietat Intel·lectual, i Gabino Sintes, director de Drets d'Autor del Grupo Planeta.

Programa complert

 


    
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2