Dissabte, 22 de juny de 2024Castellano  


L’Estació, revista transatlàntica multilingüe d’arts, poètiques i polítiques
acec4/11/2015(Foto:cm)
 

L’Estaciò, revista transatlàntica multilingüe d’arts, poètiques i polítiques, neix a Barcelona, amb seu a Ciutat de Mèxic i a Barcelona, amb l’ambició de contribuir al debat crític i cultural i al creuament d’idees, imatges, llengües, disciplines i singularitats.

L’Estació ès una aventura col·lectiva que s’adreça a tots aquells que desitgen conèixer i compartir altres mons possibles, que estan tambè en aquest, i que presentem ara i aquí. Una invitació al viatge i als encontres inesperats. Entre autors, llengües, disciplines, cultures, sensibilitats.

El primer número de L’Estació apareixerà la tardor de 2015. Entre els autors que participaran a L’Estació cal comptar amb Chantal Maillard, Quay Brothers, Marina Garcés, Damián Ortega, Jacques Rancière, Alfredo Jaar, Perejaume, Itziar González, Frederic Amat, Joan Fontcuberta, Juan Villoro i Carles Santos, entre d’altres.

L’Estació, projecte de creació artística i poètica, de reflexió filosòfica i política, tindrà una periodicitat estacional (quatre números a l’any) i oferirà en cada lliurament el diàleg obert, atzaròs i inèdit entre imatge i text, entre un creador d’imatges (artista visual, arquitecte, músic, etc.) i un escriptor (poeta, filòsof, assagista, etc.). La imatge no il·lustrarà el text, ni el text comentarà ni reflexionarà sobre la imatge o l’autor de la imatge. Text i imatge seran realitats autònomes i independents que, sense un tema predefinit, es trobaran a L’Estació.

El dimarts 10 de novembre a les 20h en el bar restaurant de l'Estació de França 
 
Es presentarà el projecte de L’Estació,
Chantal Maillard llegirà el seu text inédit “El sexto día”
i es projectaran imatges dels Quay Brothers

La música de Marc Egea a la viola de roda tancarà l'acte. 

 

L'Estació

    
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2