Dimecres, 29 de juny de 2022Castellano  


Poetes llatinoamericans de Barcelona
8/6/2009Un centenar de persones van omplir la Llibreria Bertrand (Foto:)
 
Neus Aguado, Dante Bertini i Cristina Peri Rossi van obrir, dilluns 8 de juny, el cicle “Tr3s x Tr3s, poetes llatinoamericans de Barcelona”, un acte de prolongació de la setmana “Barcelona poesia” que tindrà continuïtat els propers 15 i 22 de juny.

Un centener de persones van assistir a la Llibreria Bertrand de Barcelona (Rambla Catalunya, 37), on es desenvolupa el cicle, per a escoltar els versos de Peri Rossi, que va llegir poemes inèdits i d’altres de la guardonada obra Play Station; Bertini, que també va oferir al públic versos sense publicar, i Neus Aguado, que va fer un repàs de la seva obra. Els tres autors, socis de l’ACEC, van recitar durant més d’una hora davant d’un públic molt participatiu.

El cicle “Tr3s x Tr3s”, coordinat per Dante Bertini, reuneix poetes que provenen de diferents països d’Amèrica Llatina, però que estan íntimament relacionats amb Barcelona, ciutat en la qual viuen la majoria d’ells. El passat dilluns, 15 de juny, va tenir lloc la segona sessió, amb la participació d'Edgardo Dobry, Rodolfo Häsler i Juan Pablo Roa, i el cicle es clourà el proper dilluns 22, amb la presència d'Arturo Bolaños, Antonio Tello i Mario Satz. “Tr3s x Tr3s, poetes llatinoamericans de Barcelona” és possiblement el principi d’un projecte més gran que inclourà trobades i actes futurs.

Propera sessió

Dilluns, 22 juny
19 hores
LLibrería Bertrand
Participants:    
Arturo Bolaños
Antonio Tello
Mario SatzGalería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2