Dijous, 23 de maig de 2024Castellano  


Presentació de ‘Las voces de Ariadna’, l’audiollibre d’El Laberint d’Ariadna
acec2/10/2018(Foto:)
 

El passat 21 de setembre, a les 6 de la tarda, el col·lectiu literari El Laberint d’Ariadna presentà a l’Espai Calàbria el seu audiollibre, titulat Las voces de Ariadna. La iniciativa, novedosa, ja que incorpora text escrit i la pròpia veu de l’autor en un mateix volum, és una antologia dels diferents socis del col·lectiu, formada per poemes i fragments narratius. El projecte nasqué amb la voluntat de donar-los visibilitat i reconeixement.


L’acte l’obrí Dolors Fernández, secretària d’El Laberint d’Ariadna, qui donà la benvinguda a tots els assistents i inaugurà d’una manera informal el començament del curs. Alhora, agraí als responsables de l’Espai Calàbria, Pep Sala i Marc Folch, la seva generositat per la cessió d’un espai tan privilegiat. Tot seguit, Francesc Cornadó, vocal de la Junta, inicià un parlament distès amb moltes notes d’humor sobre la primavera, tot i relacionant algunes de les seves característiques amb el fet creatiu i, més concretament, poètic. També agraí als encarregats de la publicació, Amàlia Sanchís -editora de Parnass Edicions- i a Roberto Rodes -responsable de Booksmovie, en la part de l’àudio- la seva tasca i implicació en el projecte.


A continuació Amàlia Sanchís lliurà un exemplar de l’audiollibre a cada autor, moment en el qual cadascú recità una petita mostra de la seva obra. El públic, expectant, seguí amb interès les diferents intervencions i aplaudí amb ganes. Inclús es llegiren poemes d’alguns dels poetes que no hi eren per diverses raons.


L’acte conclogué amb el comiat i agraïment a tots els participants, dins un ambient festiu i de satisfacció per la feina ben feta.

 

 

 Dolors Fernández   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2