Dimarts, 25 de juny de 2024Castellano  


L’Escola d’Escriptura de l’Ateneu ofereix el seu programa de cursos d’estiu
29/4/2010Imatges del programa de cursos d'estiu (Foto:)
 
L’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès ha programat per aquest estiu 21 cursos intensius, d’entre 12 i 30 hores, que impartiran reconeguts professionals. La matriculació s’ha de realitzar a la Secretaria de l’Escola, fins al 22 de juny, i les classes comencen a partir del 28 de juny.

La majoria d'aquests cursos -d’una durada no inferior a 15 hores- estan reconeguts pel Departament d’Educació (Generalitat de Catalunya) com a activitats de formació permanent del professorat.
 
Els cursos oferts enguany són: Curs per a joves escriptors de 15 a 17 anys; De Homero a Pérez-Reverte. Leer y escribir relatos de aventuras; El cuento: sus modalidades, técnica y práctica; El lector profesional I; Escribir desde los cinco sentidos; Escribir sobre cocina. Algo más que relatos y recetas; Escriptura creativa per a nens de 9 a 14 anys; Escritura creativa para niños de 9 a 14 años; Escriure amb humor. La construcció de l'humor en literatura; Escriure per ensenyar a escriure; Iniciació a la narrativa; Iniciació a la poesia; La construcció de personatges; Llegir els clàssics: d'Homer a Joyce; Redacció i millora de textos escrits; Redacción y mejora de textos escritos; Seduir amb la paraula I. Més enllà de les paraules, la forma de les presentacions; Seduir amb la paraula II. Com fer presentacions persuasives; SobreLa metàfora viva, de Paul Ricoeur; Taller d'anàlisi de guió; i Taller de narración oral. Una introducción a las técnicas y experiencias para contar historias.

Cursos d'hivern
Així mateix, l’Escola d’Escriptura ofereix per al curs 2010/11 un ventall de més de 60 cursos presencials i els cursos virtuals de Narrativa, Novel·la I i Conte I en el campus virtual d’escriptura. El període de matriculació dels cursos presencials és de l’1 al 23 de juliol i de l’1 de setembre al 7 d’octubre de 2010; i el dels virtuals, de l’1 al 23 de juliol i de l’1 de setembre al 25 d’octubre de 2010.

Més informació.
Descarregueu-vos el programa.


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2