Dijous, 23 de maig de 2024Castellano  


La web de l’ACEC estrena secció amb la informació dels seus autors
15/12/2011Imatge de la secció al web (Foto:)
 
La pàgina web de l’Associació Col·legail d’Escriptors de Catalunya ha remodelat la secció Autors i autores de l’ACEC, amb l’objectiu que aquest mitjà de comunicació de l’entitat –que suma més de 538.463 pàgines vistes  i 158.940 usuaris diferentes– esdevingui alhora una eina de presentació de tots els escriptors que hi formen part.

La base de dades dels autors i autores associats a l’ACEC permet consultar el perfil biogràfic i bibliogràfic de cadascun d’ells, il·lustrat amb una fotografia, a més d’una relació d’enllaços que facin referència a la seva obra o trajectòria. La informació, a més, es pot consutar en català i en castellà. Es pot accedir a qualsevol autor a través d’un cercador o amb l’índex alfabètic, seleccionant la inicial del seu cognom, opció amb la qual apareix el llistat d’autors amb la mateixa inicial.

Per tal d’obtenir la informació de cada autor el més completa possible, l’ACEC va enviar una carta als associats demanant-los un resum de la seva obra i la seva trajectòria literària. Per a seguir augmentant aquesta base de dades i aconseguir que hi figurin tots els escriptors i escriptores de l’Associació, recordem que podeu enviar la documentació per correu electrònicc a redaccio@hydramedia.info, redactada en castellà o català.

Cada perfil ha d’estar estructurat de la següent manera:

-    Biografia (màxim: 1.500 caràcters amb espais inclosos)
-    Bibliografia (relació de l’obra publicada estructurada pels següents gèneres: poesia, novel·la, narrativa, teatre, assaig, estudis)
-    Enllaços (màxim cinc enllaços de webs o blocs propios, publicacions, altres perfils biogràfics propis, obra publicada a Internet, etc…)
-    Fotografia


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2