Dijous, 13 de juny de 2024Castellano  


Nova poesia mexicana
7/6/2012Luis Armenta i Rodolfo Häsler (Foto:Carme Esteve)
 
L'ACEC va dedicar l'acte del dia 1 de juny a la nova poesia mexicana, amb la presència de Luis Armenta, presentat per Rodolfo Häsler.

Luis Armenta (Mèxic, 1961) ha publicat enguany l'antologia poètica El agua recobrada, una obra que, en paraules d'Eduardo Moga en el pròleg, "és, sobretot, una obra unitiva, que persegueix la integració de la individualitat, extraordinàriament fràgil, en l'edifici colossal de l'univers i, per la seva mediació, en el flux transcendent de l'ésser. Hi ha un impuls de celebració, entusiasta, en els versos d'Armenta i una mirada omnicomprensiva".

Guanyador de gairebé quaranta reconeixements nacionals i internacionals en poesia, conte i novel·la, entre ells el Premi Nacional de Poesia José Emilio Pacheco, Armenta ha publicat 13 poemaris, dels quals cal destacar Voluntad de la luz, Ebriedad de Dios, Luz de los otros i El cielo más líquido. Traductor d'Éric Roberge, Dominique Lauzon, Élise Turcotte, Jean-Marc Desgent i André Roy, el seu treball narratiu, poètic i d'assaig apareix en diverses antologies (en anglès, francès, italià, rus i espanyol) de Mèxic, Estats Units, Itàlia Rússia, Argentina i Xile.Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2