Dissabte, 22 de juny de 2024Castellano  


Es reedita el primer llibre de Mònica Maragall
11/12/2012(Foto:Carme Esteve i Pla)
 

El poeta i assagista Lluís Izquierdo i l’editora Amàlia Sanchís presenten, aquest dimecres, 12 de desembre, la reedició que ha fet l’editorial In-Verso del llibre de prosa poètica El jardín ausente, la primera obra publicada per Mònica Maragall (Barcelona, 1947 - 2010). L’acte tindrà lloc a la galeria Il Mondo a partir de les 19:30h i es clourà amb el sorteig d’un dibuix fet per la mateixa artista.

Considerada com una escriptora oculta de proses poètiques, contes i poemes, Mònica Maragall i Mira és néta del poeta Joan Maragall i la sisena filla d’una família de vuit germans. Els seus inicis literaris es remunten als anys setanta, tot i que no va publicar el seu primer llibre –precisament, El jardín ausente– fins el 1992.

L’obra introdueix el lector en un món misteriós gràcies a una potent profunditat lírica i unes paraules que van transformant la realitat a mesura que l’evoquen, en una formidable alquímia del verb. Les seves pàgines estan impregnades d’imaginació surreal, però també de solitud i angoixa per la reconstrucció d’un nou món. Un lloc imaginari en què la realitat només pot sobreviure a través dels pensaments de la poeta i on les experiències viscudes es converteixen en somnis ben vius.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2