Dimecres, 1 de febrer de 2023Castellano  


XI edició de VISOR'15 - INTERIORS
acec30/3/2015(Foto:visor)
 

VISOR'15 - INTERIORS és la XI edició d'un projecte literari iniciat l'any 2005 i que, des d'aleshores, i de manera ininterrompuda, ha permès acostar fins al municipi del Vendrell (Tarragona) més d'un centenar d'autors i autores representants de diferents gèneres i estils narratius, així com altres agents del món literari, entre els quals s'inclouen editors, periodistes culturals, productors audiovisuals o il·lustradors.


INTERIORS és una expressió que ens remet a l'íntim, al propi, al més intern de cadascun i, des d'aquesta perspectiva, la literatura ens ha ofert nombroses propostes elaborades amb diverses visions creatives. La poesia, la novel·la i el relat han convertit aquests INTERIORS en arguments literaris, desplaçant el conflicte del context de l'individu a la seva pròpia intimitat. El personatge com a amenaça del personatge. Des d'aquest punt de vista, la literatura no inventa res, es limita a traslladar al món de la ficció un dels principals conflictes de l'ésser humà, la controvèrsia de l'home amb si mateix, i ho fa recorrent a diferents recursos narratius i estilístics, mostrant-nos innombrables discursos possibles, un complex poliedre d'interminables arestes, tantes com visions possibles dels nostres INTERIORS pot oferir-nos la literatura.

Algunes d'aquestes propostes estaran presents a VISOR'15, propostes que ens arriben des de tretze escenaris personals diferents, diverses formes d'entendre la literatura mitjançant plantejaments vinculats a la narrativa, a la poètica i a la música.

XI edició de VISOR'15 - INTERIORS

Divendres 10 d'abril a les 20,00 hores Poetry Eslam
Marçal Font – Dani Orviz
Sala Portal del Marró
c/. Major 10
El Vendrell

Dissabte 11 d'abril a les 11,30 hores
Pedro Zarraluki – Fernando Clemot
Contes d'interior

Ada Castells – Juan Trejo
Identitats ferides

Flavia Company – Jordi Gaspar (baix acústic)
''Libro de oraciones''

Víctor del Árbol – Rafael Vallbona – Jordi Ledesma
Literatura negra, una finestra a la realitat

Elena Peralta (Ónix editor) – David Monteagudo (Candaya)
Literatura de proximitat

Escola Municipal de Música Pau Casals
Passatge del Tivoli 3-7 
El Vendrell

   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2