Dijous, 9 de febrer de 2023Castellano  


Segona jornada del seminari “El llibre digital, oportunitat per a l'escriptor?”
acec19/6/2015(Foto:)
 

El dijous 18 de juny es va desenvolupar la segona jornada del seminari organitzat per l'ACEC “El llibre digital, oportunitat per a l'escriptor?”

En aquesta sessió, moderada per Mariana Eguaras, Rosa Sala, Blanca Roca, Josep Capsir, Neus Arqués, Roser Herrera i Marc C. Griso, van tractar en dues taules rodones de la problemàtica de “L'editorial i l'editor digital” i “L'autor digital”

En la primera taula es van comentar els avantatges i inconvenients de l'autoedició davant de l'edició clàssica i de la possibilitat que l'autor es reservés els drets d'edició digital: Així mateix, es va parlar de les targetes de descàrrega digital com a pont entre l'obra en paper i la digital. També es va tractar el tema de la possibilitat de pujar les obres directament o a les plataformes digitals o d'utilitzar els serveis d'un agregador. Un altre tema que es va debatre va ser el repartiment de l'escandall i els preus i drets d'autor en l'edició digital davant de l'edició en paper.

En la segona taula la discussió es va centrar en les funcions que ha de desenvolupar un autor digital, a més de les creatives. En aquest aspecte es va ressaltar la importància de promoure o participar en la promoció del llibre, tant a les xarxes socials com en actes presencials. Un altre tema que es va tractar va ser la conveniència o no d'utilitzar agent literari. Finalment, els autors van comentar les seves experiències digitals i les diferències entre auto publicació o utilitzar una editorial.

Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2