Dissabte, 15 de maig de 2021Castellano  


Presentació del llibre ''Momentos'', d'Ángeles Bosch
acec22/9/2015(Foto:ab)
 

Dia 2 d'octubre a les 18,00 hores
Presentació del llibre Momentos
d'Ángeles Bosch
amb: Eduardo Ocón
Aula dels Escriptors, 5a. planta de l'Ateneu Barcelonès
Organitza: El Laberinto de Ariadna

Momentos, mirades, descansos. Per ventura la vida és solament això. Mentre el mateix flux del temps ens arrossega a seguir vivint, milers de coses passen al nostre al voltant. Al nostre veí, a la nostra parella, als nostres fills, als nostres néts. Centenars de preguntes, de situacions més o menys complexes, tot s'entrellaça davant els nostres ulls en la vida i en aquest llibre.

De la mà d'Ángeles Bosch García coneixerem a Marisa i farem nostra la seva cerca de la felicitat, o per ventura no és el que tots busquem?; a Elisa i la seva por al desconegut; el secret d'Ana, amb prou feines rebel·lat; serem partícips d'una llarga carta, que expressa un amor no convencional; veurem i sentirem com en la vida, si un vol, hi ha lloc per a tots.

Gens s'escapa a la mirada d'Ángeles Bosch García i a la seva ploma, tot és sensorial en aquest llibre, atmosfèric, poètic. Benvolgut Lector, després de les pàgines d'aquest llibre trobaràs moltes realitats diferents, no tinguis por a descobrir-les i formar part d'elles; no tinguis por de ballar, de córrer les cortines de tul, de baixar al soterrani de la teva casa i plantar-li de cara a la teva tristesa. La teva felicitat pot estar aquí, al costat de la felicitat de Marisa, la d'Elisa, la d'Ana i la d'altres protagonistes d'aquests textos. Aviat sonarà música de jazz i coneixeràs a Raquel, a Gloria, a Irene, a dones creades per Ángeles i que, si res ho remeia, es quedaran en la teva vida.

Ángeles Bosch García (Villar del Arzobispo, València, 1950). Resideix a Barcelona des de 1970. Durant 1988/89 es treu el Graduat Escolar i el títol de Treballadora Familiar. Fa cursos d'Alfabetització d'Adults, Paternitat responsable, Atenció a malalts de sida, Acompanyament en la malaltia i la mort, Motivació amb drogodependents i Inadaptació social. Treballa fins al 2008 en un projecte de Càritas com a Educadora d'adults. En 2007 edita el seu primer llibre de relats curts Nombres de mujer; en 2011 Pasiones; en 2013 el conte Les gaviotas van a clase i Momentos, 20015. Primer premi Ramón Cardona 2009.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2