Dilluns, 6 de febrer de 2023Castellano  


L’ACEC celebra eleccions en l’Assemblea general del proper 23 de març
20/3/2009


L’assemblea anual de l’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya (ACEC) se celebrarà el proper dilluns, 23 de març, a les 19 hores. Enguany, a més, hi haurà l’elecció per a la renovació d’alguns dels membres de la Junta Directiva, tal com marquen els Estatuts de l’Associació (aquest procés es realitza cada dos anys).

Carme Camps, Ada Castells, Valentí Gómez i Oliver, Juan Pablo Roa, Pura Salceda, Josep Anton Soldevila, Lluís Maria Todó i Albert Tugues són els vuit socis que, tancat el termini de presentació de candidatures el passat 23 de febrer, opten a ocupar les sis vacants de la Junta Directiva de l’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya (ACEC).

Els sis vocals escollits ocuparan les places que deixen vacants Agnès Agboton, Manuel Serrat Crespo, Maria Teresa Giménez, Carme Camps, José Luis Giménez-Frontín i Anne-Hélène Suárez, ja que els estatuts estableixen un màxim de 15 membres per a la Junta. Montserrat Conill seguirà exercint de presidenta de l’entitat dos anys més. També continuen amb els seus actuals càrrecs Dante Bertini, Anna Caballé, David Castillo, Alejandro Gómez-Franco, José Florencio Martínez, Miquel de Palol i Antonio Tello.

Ordre del dia de l’Assemblea General

L’Assemblea General ordinària annual de l’ACEC se celebrarà el 23 de març de 2009, en primera convocatòria a les 19 hores, a l’Aula dels Escriptors, 5a planta de l’Ateneu Barcelonès, i a les 19.30 hores en segona convocatòria, segons aquest ordre del dia:

1. Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de l’Assemblea anterior.
2. Memòria de la Presidència.
3. Rendició de comptes de l’exercici 2008.
4. Presentació dels Pressupostos dels serveis i activitats de l’exercici 2009.
5. Temes adreçats a Secretaria, precs i preguntes.
6. Eleccions per a la renovació biennal i parcial de la Junta directiva.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2