Dissabte, 28 de gener de 2023Castellano  


Presentació del llibre de poemes 'En un mundo de luz y de sombras'', José Luis Sierra
Jesús Andrés20/6/2016(Foto:ja)
 


''Aquesta obra és una mescla de rimes i prosa poètica que expressa sentiments.... Poesia pura lliurada a a les veritats essencials, on el dolor és el millor company i el goig un petó frenètic que ens fa tremolar. El poeta considera l'ànima com a divina substància i l'amor i el sofriment els combina com a mescla espiritual indiscutibles''


La presentació del nou llibre de poemes de l'autor José Luis Sierra: 'En un mundo de luz y de sombras' va ser seguida per una Aula dels Escriptors abarrotada de públic en l'Ateneu barcelonès. Durant hora i mitja els ponents van introduir la nova publicació en el context creatiu que mostra l'obra ja editada de l'autor, fins avui.

José Luis Sierra ens va llegir i va explicar una sèrie de poemes representatius d'aquest últim llibre. Posteriorment es va entrar en un torn de preguntes d'un públic, contagiat per l'entusiasme que sempre ens infon el caràcter i les creacions de JL Sierra.

Es va tancar l'acte amb la signatura d'un bon número d'exemplars dedicats als presents i amb l'anunci del seu ja propera publicació. En aquesta ocasió, en prosa. Sempre, sota el segell Editorial: Promarex Edicions.


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2