Divendres, 27 de gener de 2023Castellano  


Corredor-Matheos participarà a recitals poètics del Marroc i de la Xina
3/4/2009José Corredor-Matheos (Foto:Carme Esteve)
 
José Corredor-Matheos, poeta, traductor, assagista i soci de l’ACEC, té dues cites literàries importants en els propers mesos, entre la quantitat d’actes als quals participa. Per una banda, oferirà un recital poètic a l’Institut Cervantes de Fes (Marroc), el proper 3 de juny, i, per una altra, participarà al Festival Internacional de Poesia del Llac Qinghai (Xina), que se celebrarà entre el 5 i el 10 d’agost.

L’Institut Cervantes de Fes  (Marroc) ha convidat Corredor-Matheos perquè ofereixi un recital poètic el proper 3 de juny. L’autor llegirà poemes d’alguns dels seus llibres publicats, com El don de la ignorancia y Un pez que va por el jardín. L’Institut Cervantes destaca de la seva obra poètica la “desvinculació del realisme confessional per a avançar cap el culturalisme i la poesia essencialista de formes nues”.

El poeta viatjarà a la Xina el mes d’agost, on participarà al Festival Internacional de Poesia del Llac Qinghai –del 5 al 10 d’agost–, on més de 150 poetes d’una trentena de països es trobaran per a recitar i parlar de poesia, en aquest llac de l’altiplà tibetà, al nord-est de la Xina. El Festival, organitzat per l’Institut Xinès de Poesia i l’Agència Cultural del govern provincial de Qinghai, també inclou un fòrum cultural i un concert.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2