Diumenge, 29 de gener de 2023Castellano  


Sergio Vila Sanjuán presenta el seu llibre ''El informe Casabona''
acec13/1/2017(Foto:ed)
 
Dia 25 de gener a les 19,00 hores
Presentació del llibre
El informe Casabona
de Sergio Vila Sanjuán
Casa del Llibre, Rambla de Catalunya, 37
Barcelona

El informe Casabona, és una intriga que destapa les llums i ombres de l'elit social i econòmica. Víctor Balmoral, un periodista cultural, haurà d'investigar la vida d'Alejandro Casabona, un conegut empresari que mor en estranyes circumstàncies durant un menjar en el Palau Real. En el seu testament, Casabona deixa el seu llegat a un institut dedicat a fomentar l'ètica en l'empresa, que no ho acceptarà fins que es descobreixi si l'empresari va servir o es va servir de la política.

El informe Casabona és la primera d'una sèrie de novel·les escrita per Sergio Vila-Sanjuán i protagonitzada per Víctor Balmoral, un periodista cultural que rep un encàrrec de la directora d'un institut dedicat a fomentar l'ètica en l'empresa. El periodista haurà d'investigar si Alejandro Casabona, un conegut empresari, mecenes de les arts i important figura política que mor en estranyes condicions durant un menjar de gala en el Palau Real, va ser un home exemplar.

Aquest encàrrec es deu al fet que Casabona deixa en el seu testament un substanciós llegat a l'institut, que no ho acceptarà fins que no s'investigui si l'empresari va servir a la política, si la seva mort va ser accidental, quin paper va poder tenir en la mort de la seva segona esposa o quins resultats anunciava una recerca que Hisenda estava duent a terme sobre els seus negocis. Per donar resposta a aquestes preguntes, Víctor s'entrevistarà amb les persones més properes a l'empresari, tant en el seu àmbit familiar com laboral. A més podrà accedir a un document revelador per a la recerca: les memòries d'infància de Casabona sobre la Guerra Civil, període en el qual s'explica l'esdevenir de les grans fortunes espanyoles


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2