Dimarts, 27 de setembre de 2022Castellano  


Bill Festival 2017, els dies 19, 20 i 21 d’octubre
acec15/10/2017(Foto:)
 

Bill Festival 2017, els dies 19, 20 i 21 d’octubre

El divendres 20, a les 20h, festa d’inauguració del Bill Festival 2017 amb un concert il·lustrat a l’espai d’UTOPIAMARKET. Doble Pletina posa la música, Clara Tanit, Ed Carosia, Flabita Banana, Javirroyo, Jose Luis Merino, Karin du Croo, Marc Torrent, María Hernández, Martín Tognola, Martín Elfman, Miguel Pang, Patossa,... posen els dibuixos, el color, i la imatge.

El dissabte 21, acte principal del Bill Festival al Centre Cívic Urgell. Amb el títol de ‘La Il·lustració i el risc’, tindrem conferències de Ella Lupo, Frank Targariello, Coqué Azcona, Gina Thortensen, Nazario, Rafa Castañer, Dave MG, La Cruda i Brecht Vanderbroucke.

També hi haurà projeccions d’animacions seleccionades per Marcel Pié. Música de la mà d’August Tharrats Trio amb les seves suggeridores i seductores interpretacions de blues i swing, i també de DJ Mychel Castro, que amenitzarà el vermut i la clausura del festival. Ricardo Plástiko  té preparada una activitat perquè els nes s’ho passin molt bé fent grafittis.

Com a novetat d’enguany, els matins del 19 i 20 s’obren pas amb el Bill Pro. Un espai dedicat exclusivament als professionals de la il·lustració. Revisions de portfolio i workshops.

Programa   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2