Dilluns, 17 de maig de 2021Castellano  


Fòrum Edita, 4-5 i 6 de juliol. Per tercer any es convoca aquesta trobada de debat sobre els grans reptes, oportunitats i problemes del món del llibre i l’edició actual.
acec4/7/2018(Foto:)
 
Per tercer any es convoca aquesta trobada de debat sobre els grans reptes, oportunitats i problemes del món del llibre i l’edició actual. Té lloc a Barcelona, capital editorial internacional en llengua castellana i també catalana, per la seva integració a la Xarxa de Ciutats de la Literatura UNESCO. El Forum Edita, organitzat pel Gremi d’Editors de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra, compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, CEDRO, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i la Federación de Gremios de Editores de España.


El Fòrum Edita comptarà enguany amb grans prescriptors en l’univers global del llibre, com són Markus Dohle, Rüdiger Wischenbart, Koen van Gulik, Luigi Spagnol o Vincent Monadé. L’edició a l’Amèrica Llatina i les polítiques de protecció europees i de defensa de la propietat intel·lectual centraran dues taules rodones.


Almudena Grandes explicarà les seves relacions amb el món editorial, com ho van fer en anys anteriors Eduardo Mendoza i Javier Cercas. L’adaptació de novel·les per a sèries televisives i les noves formes d’audiollibre i lectura en WhatsApp. Ferran Adrià explicarà la seva Bullipedia. El repte de llibreries i biblioteques sobre com millorar la seva connexió amb els lectors seran objecte de debat en dues taules rodones.


La transformació del sector i el seu dinamisme han propiciat l’aparició de noves editorials, que compartiran la seva experiència amb els assistents.

   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2