Dijous, 9 de febrer de 2023Castellano  


Forum Edita Barcelona 2019
acec4/6/2019(Foto:)
 


Per quart any es convoca aquesta trobada de debat sobre els grans reptes, oportunitats i problemes del món del llibre i l’edició actual. Té lloc a Barcelona, capital editorial internacional en llengua castellana i també catalana, per la seva integració a la Xarxa de Ciutats de la Literatura UNESCO. El Forum Edita, organitzat pel Gremi d’Editors de Catalunya i la UPF Barcelona School of Management, compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració d’EDITORS.CAT, CEDRO, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Cultura y Deporte i la Federación de Gremios de Editores de España.

 


Inscripcions a  partir del 13 de maig

Les inscripcions podran formalitzar-se a partir del dilluns 13 de maig. Atès que l’aforament de la sala és limitat, no podem garantir la inscripció presencial, i per tant l’accés, a les persones que vulguin fer-la durant els dies del Forum.

La inscripció on-line finalitzarà el proper dia 30 de juny a les 20h. A partir d’aquesta data, les persones interessades podran inscriure’s, si hi ha places, el dia 3 de juliol, a partir de les 08.30h, a l’emplaçament del Forum Edita (UPF-BSM, Balmes 134)

 

Lloc
Barcelona School of Management. Universitat Pompeu Fabra. Carrer Balmes, 132-134, Barcelona.

    
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2