Dilluns, 6 de febrer de 2023Castellano  


‘Erato bajo la piel del deseo’ es presenta a Madrid
21/6/2010Portada del llibre (Foto:)
 
L’antologia de poesia eròtica Erato bajo la piel del deseo (Sial ediciones), coordinada per Pura Salceda, es presentarà a l’Ateneo de Madrid, el proper 28 de juny, a les 21 hores. L’acte inclourà també el recital poètic de: Luis Eduardo Aute, Iván Tubau, Isla Correyero, Julio Santiago, Lucía Novas Garrido, Marga Clark, Fanny Herrera, Beatriz Russo, Gonzalo Escarpa i Sol de Diego, tots ells autors antologats en aquesta obra.

D’altra banda, la Sala Sagarra de l’Ateneu Barcelonès acollirà la presentació de l’obra, dimarts 29 de juny, a les 19.30 hores, amb la lectura poètica de Miriam Reyes, Rodolfo Häsler, Dolors Miquel, Carles Duarte, Jordi Valls, Alejandro Duque Amusco, Miquel de Palol, Vinyet Panyella, Mireia Vidal-Conte, José Florencio Martínez, Lucía Novas Garrido, Goya Gutiérrez, Anna Aguilar-Amat, Mª. Cinta Mulet, Joan Anton Soldevila, Iván Tubau, Cèlia Sànchez-Mústich, Ester Xargay, Vicenç Llorca, Carles Hac-Mor, Antonio Tello, Dante Bertini, Felipe L. Aranguren i José Antonio Arcediano.

Erato bajo la piel del deseo és una antologia de 90 poetes en llengua castellana, gallega i catalana. L’obra és un passeig lúdic per la poesia eròtica contemporània de la mà dels versos d’autors reconeguts internacionalment i de noves veus que irrompen amb força en el panorama literari. Pura Salceda, secretària general de l’ACEC, ha esta la coordinadora del volum, i molts dels autors antologats són socis de l’entitat.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2