Dimecres, 1 de febrer de 2023Castellano  


L’Ateneu Barcelonès reforma la Sala d’Actes
27/7/2010La Sala d'Actes va acollir les II Jornades d'Excel·lència Literària de l'ACEC (Foto:Carme Esteve)
 
L’Ateneu Barcelonès ha iniciat aquest mes de juliol les obres de rehabilitació de la Sala d’Actes, en el marc del conjunt de reformes, adequació i modernització de la seu d’aquesta entitat històrica, que enguany celebra el 150è aniversari de la seva fundació.

Aquest procés de rehabilitació suposarà una transformació interior de la sala, obra de l’arquitecte Joan Bassegoda de l’any 1968. Les principals aportacions que s’assoliran amb aquesta reforma són la millora de la seguretat de la sala; la modernització de les condicions tècniques, amb un nou cablejat d’electricitat, de veu i de dades; la creació d’un espai destinat al regidor i al control de so a la part posterior; i la millora de l’acústica i la il·luminació, a més de la reducció de l’alçada de l’escenari per millorar la visibilitat dels assistents. També es reformarà l’accés a la sala mitjançant una transformació del vestíbul de la segona planta.

D’altra banda, ja s’han acabat les obres de reforma de la Sala Verdaguer, que es va inaugurar el passat 30 de juny, amb l’acte de cloenda del cicle Sense Territori. Mapes del Pensament al segle XXI.

   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2