Diumenge, 29 de gener de 2023Castellano  


Micaela Serrano presenta ‘Vientos azules’
21/9/2010Micaela Serrano (Foto:Carme Esteve)
 
L’ACEC va acollir, el passat 20 de setembre, a l’Aula dels Escriptors de l’Ateneu Barcelonès, la presentació del poemari Vientos azules. L’acte va comptar amb la participació de l’autora del llibre, Micaela Serrano; la poeta i editora Amalia Sanchís; Felipe Sérvulo, que ha escrit el pròleg; i Pura Salceda, secretària general de l’ACEC.

Vientos azules és el primer llibre que publica Serrano, que explica que es tracta de “l’aventura de molts anys de poesia, després de la lectura de grans poetes com Juan Ramón Jiménez, Antonio Machado, Pedro Salinas, Miguel Hernández o Pablo Neruda”, a qui qualifica de “primers mestres”. El poemari de Serrano, estructurat en tres parts i prologat per Felipe Sérvulo, tracta temes com l’amor, l’absència, el cant a la vida, a la bellesa, el dolor i el sentit del pas del temps, recurrents al llarg de tota l’obra.

Micaela Serrano (Viladecans, Barcelona, 1967) és llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona. Ha publicat a diferents revistes i també forma part de les antologies 10 años de poesía; Siete voces para una misma palabra, poesía; Xarnegos-Charnegos; i Sonrisas del Sáhara. A més, és sòcia fundadora i secretària de la Fundación Espejo de Viladecans i membre del grup literari El laberinto de Ariadna.


Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2