Dijous, 9 de febrer de 2023Castellano  


Pura Salceda rebrà una medalla de la Federació d’Entitats Culturals Gallegues de Catalunya
4/11/2010Pura Salceda, secretària general de l'ACEC (Foto:Carme Esteve)
 
Pura Salceda, Secretària General de l’ACEC, i el presentador Manuel Valdés rebran, el proper 12 de novembre, les medalles que la Federació d’Entitats Culturals Gallegues de Catalunya (Fegalcat) lliura amb motiu del seu 20è aniversari.

El lliurament de les distincions se celebrarà a l’Associació Cultural Galega Alborada, de la Llagosta, després de l’acte d’inauguració, a les 19.30 hores, de la biblioteca Basilio Losada, que comptarà amb la presència de l’homenatjat. Fegalcat i Alborada organitzaran també un concert de la cantant lusa-galaico Maria do Ceo.

Pura Salceda va néixer a Mèxic el 1961, però viu a Barcelona des dels 3 anys. És llicenciada en Filologia Hispànica i doctora en Filologia Romànica. Escriptora i traductora, ha publicat diverses obres, com els poemaris Versos de perra negra (2005) i Mares Online (2008) i l’assaig Hola, de dónde eres? Manual de urgencia para navegar en los chats, en col·laboració amb Andrés Aberasturi. En gallec ha publicat A ollada de Astarté (2007) i ha coordinat l’antologia de poesia Erato bajo la piel del deseo (2010). Els seus poemes i articles han estat editats en diferents antologies i revistes literàries d’Espanya i Iberoamèrica.


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2