Dissabte, 4 de febrer de 2023Castellano  


Joaquín Marco presenta la seva ‘Poesía secreta (1961-2004)
2/3/2011Joaquín Marco (Foto:El Cultural)
 
L’escriptor i catedràtic de literatura hispànica Joaquín Marco presenta el llibre Poesía secreta (1961-2004), avui 3 de març, a les 19.30 hores, a l’Aula dels Escriptors de l’Ateneu Barcelonès. L’acte no serà un presentació típica, ja que Marco mantindrà un diàleg amb José Corredor-Matheos, que li formularà preguntes sobre la seva obra. També es llegiran alguns poemes.

Poesía secreta (1961-2004) no només reuneix la producció poètica en castellà de Joaquín Marco, part de la qual correspon a llibres actualment esgotats al mercat, sinò que inclou un pròleg a càrrec del poeta i professor de la Universitat de Granada Luis García Montero i una carta inèdita de Julio Cortázar. Marco ha realitzat una revisió curosa dels textos, eliminant alguns poemes i afegint-ne d’altres inèdits. També s’inclou un capítol final amb quatre articles escrits en diferents anys i que reflecteixen la seva particular poètica.

Joaquín Marco ha publicat, entre d’altres, els llibres de poesia Abrir una ventana a veces no es fácil (1965), Algunos crímenes y otros poemas (1971), Aire sin voz (1974), El significado de nuestro presente (1983) i El muro de Berlín (2003 ). La seva poesia s’ha traduït a diferents llengües, entre d’altres, el francès, el portuguès, l’italià, el rus i l’anglès.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2