Dimecres, 1 de febrer de 2023Castellano  


CEDRO renova la prestació extraordinària per als seus socis autors
23/1/2012


Els escriptors, traductors i periodistes membres de CEDRO poden sol·licitar durant aquest any a l’entitat ajudes per a la contractació i adquisició de serveis i materials sociosanitaris (materials òptics, tractaments dentals, etc.). La quantitat màxima per a cada soci són 300 euros i s’abonarà el 75% de cada factura amb data de 2012 fins arribar a la quantitat total per autor.

Els socis que es poden beneficiar d’aquesta prestació han de ser membres de CEDRO des d’abans de l’1 de gener de 2011, i tenen fins a l’11 de gener del proper any per a presentar la sol·licitud i la documentació corresponents. Per a sol·licitar una d’aquestes ajudes cal presentar a CEDRO la documentació necessària en els terminis establerts (Vegeu condicions, terminis i documentació requerida).

Aquesta prestació es finança, per llei, mitjançant la compensació per còpia privada. El Govern té pendent aprovar un reglament que desenvolupi el nou sistema, que es va modificar a finals de l’any passat. Si aquesta nova regulació afecta la concessió de la prestació, CEDRO n’informarà als socis autors pels canals habituals de comunicació.


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2