Dijous, 9 de febrer de 2023Castellano  


Campanya europea ‘We are more’ en defensa de la cultura
16/2/2012


Culture Action Europe, plataforma que reuneix gairebé cent organitzacions dedicades a la cultura i diversos col·lectius d’artistes del continent, signa, en col·laboració amb l’European Cultural Foundation, el manifest “We are more”, en què se sol·licita als governs nacionals europeus i a les institucions amb poder de decisió a la UE un compromís clar amb les arts i la cultura en el marc dels seus programes polítics per al període 2014-2020. Ara cal recollir 100.000 signatures de suport a la campanya perquè en la reunió de ministres de cultura que se celebrarà al maig, durant la presidència semestral sueca de la UE, es tingui en compte que els ciutadans es manifesten a favor de la cultura a Europa.

Els dos reclams centrals de la campanya són:

- Un programa cultural agosarat i resolt per al període 2014-2020, basat en l’experimentació artística i cultural entorn dels interessos comuns europeus. Un programa que dongui suport a la cooperació cultural innovadora i experimenti amb nous models artístics, interculturals, socials i econòmics.

- Més suport a la cultura, el patrimoni i les arts en el Fons de Desenvolupament Regional de la UE, dedicat a la cohesió i al desenvolupament local i regional a través de la construcció de capital humà, cultural i social, desenvolupament sostenible, inclusió social, participació cultural i la millora de la qualitat de la participació ciutadana i de la governabilitat.

Podeu descarregar-vos els PDF amb els objectius de la campanya de Culture Action Europe, en anglès i francès.

Més informació a:
Tel.: +32(0) 534 40 02

campaign@wearemore.eu 
Culture Action Europe
Facebook/wearemore   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2